Ajuntament de la Garriga
Menú

Identificació


Per accedir a la zona privada cal que us identifiqueu

ACCEDIU

Avís legal

  • Us informem que se sol·licitaran dades de caràcter personal per poder realitzar la tramitació o consulta sol·licitada. Aquestes dades seran incorporades en un fitxer automatitzat propietat de l'Ajuntament de La Garriga, complint amb les condicions de seguretat i confidencialitat exigides per la legislació vigent en cada cas.

  • L'Ajuntament de La Garriga garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es demanen, així com la implementació de les mesures, tant d'ordre tècnic com a organitzatiu, que garanteixen la seva seguretat.

  • Així mateix, us informem de la possibilitat d'exercitar el vostre dret d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició, establerts en la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal.

  • Podreu exercir aquest dret, per Internet, a través dels corresponents formularis que trobareu en l’apartat TRÀMITS MUNICIPALS, on també trobareu el model de sol•licitud que us podreu descarregar, si voleu exercir aquest dret de manera presencial, i presentar-lo a qualsevol punt de registre de l’Ajuntament de La Garriga.

Contacta amb l'ajuntament
Ajuntament de la Garriga
Plaça de l'Església, 2
08530 - La Garriga
Tel. 93 860 50 50
NIF P0808700I
a/e oac@ajlagarriga.cat
Amb la col·laboració de:Diputació de Barcelona